Sabtu, 31 Disember 2011

2012 PMR coming soon !


okeyy jam 12.00pm nnty dah 01/01/12
so xde phone lagy ...

so mulai 01/01/12 nnty aku dah tak guna phone agy lpas PMR nnty bru aku gne kot . tu pon kot xpasti la . so spe2 yg ad no phone aku 2 delate jela . takk gune pon . lepas nie takkde lagi texting ! sedihh nie :'( grrrr ~ nsib la kan .....


okeyy yg tu pertama yang kedua plakk yg bawahh nie .



FACEBOOK !!! okeyy takk ley online fb lagyy !!! NO !!! pehh sdih la camnie ...!!!
klau dpt on pon mungkin kt sekolh time ICT !! 


facebook yang kedua . okeyy yang ketiga ialahh twitter 



okeyy TWITTER pon takk ley bukak . senang cite cam semua takk leh la .. tahun dpan kene fokus pada PMR !!!!



tahun depan akuu kena mengadap yang nie jew ......



ape tuu ? buka la apa lagi !! so kene la ngadap dengan buku2 tuu . dan fokus untuk PMR !



okeyy fokus utkk itu !!!


TAMAT 
[terimakasihkeranamembaca]


Selasa, 22 November 2011

cuti sekolah

salam korang pe khabar? sihat alhamdulillah .. fuza kat cini sihat jew . cuti sekolah nie korang gi mne jew ?
best x cuti sekolah bgi korng ? bgi fuza la kan bekk prgi sekolah lahh . dokk umh buat ap.. on9 2 jew kot kje time free .. dahh xde kje nk wat kn .. tpi fuza ad la kemas umh time pagi2 .. time ptng2 free la ;D buat ap time free ? on9 jew la kot ...

kate dahh xde kje len kn .. huhu :3 tpi cuti2 nie fuza rjin lak nk bce blog owg kn . sbb dahh xtau nk wat ap. klau korang nk fuza bce blog korang? tinggal kn link kt page fuza atau kt fb fuza keyy ...

dahh lahh fuza nk tidow dahh. dahh kull 1.30AM dahh.. bye ♥

Selasa, 15 November 2011

♥ kaw comel bdak (:

assalamualaikum (:
kowg pe kaba shat ? alhamdulilah

tjok posting aq kli nie  ♥ kaw comel bdak (:
hehe cpe yg cmel ?
haha ad la sbok jew nk tau .
haha.

bdak tOo klau kt skolh xde la encem sgt tpi encem la jgk .
haha ayt cam ap enth .
tpi kwn aq syokk kt dy ):
pehh sdihh seyy .
haha xpe2 kwn2 dy pon comel2/encem2 belaka .
haha *gatal .

tpi aq tgk pic dy kt dlm fb pehhh encem gile babeng .
tergode aq haha bengong jew .

klau Capital A tau confem kne mraa .
haha . *awk jgn mra ehh .
nnty sya posting psal awk plak :)
jgn ngajok tau owg mlas la nk pjok2 nie .

Jumaat, 4 November 2011

♥ KOREA ♥

salam semua ary nie fuza nak pending pasal KOREA hehe =)
kowg lyan KOREA x ?
hah mesti rmai yg lyan kn .

mule2 fuza xlyn KOREA langsung .
fuza mle lyan2 KOREA nie dri dlm klas .
haha =)

knpe dlm klas ? HAHA^^''
mcm tdi fuza ckp fuza kn xlyn KOREA mle2 .
abes dlm klas ary tOo ad bdk2 nyayi lgu KOREA.
mle dri citu la fuza dga mcm sedap jew lagy KOREA nie .
pas 2 blek skolh fuza terus la cpai lapy nk bkk YOUTUBE !
haha tau x nk wat pe ?
hah nk bkk lagu KOREA la ...

mule2 fuza denga lgu
*DOLY POLY
*MR SIMPLE
*NOT OTHER
*BONAMANA
*SORRY SORRY

fuza ske lagu =)
*MR SIMPLE
*NOT OTHER
*BONAMANA
lgu yg fuza ske 2 semua lgu SUPER JUNIOR [슈퍼 주니어 ]

keyy la mlas la nk pending panjang2 .
if ske like keyy =*

Sabtu, 29 Oktober 2011

blogger ohhh blogger !

salam kowg hry nie fuza edit blog fuza .
fuza ltk mcm2 la kt blogger nie !
termasok la signature dlm blog nie !
lwa xsignature 2.
klau xlwa lntk kau la kn .
nie blog fuza, cra fuza xske bly bla lah !
dahh2 fuzah dah nk out dah bye !

Khamis, 22 September 2011

MC (:

oi pe cita? lme xdnga cta psal kaw? hah nie aq nak posting nie... haha tjok nya MC.. bkn MC yg amek srat kt klinik tOo... nie MC yg kne ckp kt prhmpnan sklh uhh.. PAHAM ? klau xpam buat2 pham jew la.. kaw nak tau x aq kne jdi Mc kt perhimpunan sekolh tdi seram seyy.. nsibb xtrkncing hehe ;) ..... tpi slama aq kt atas pentas uhh nsibb bek ad cikgu pengawass uhh ad kt sisi aq.. kurang la ckit sram aq.. tpi bnyk gle aq sbut trsasul2... pape pon cikgu ckp aq kne bnyk ckp kat dpn orng ramai supaya xtrsasur agy :)
pape pon best gak ar kne jdi MC nie.. tpi jgn tkt2 cam aq....
aq gram dgn abg2 kt dpn aq 2 dahh la bising ! buat aq lagy tkt ! cilakak btl !

dahh la posting dahh nak abesss *_^

Khamis, 1 September 2011

happy eid 2011 :)

hello. assalamualaikum. yaw. hary ni. aku nk cerite tntng raye. ahha. selamat hary raye all. huhu. sblm tuh. sorry to yg anta msg selamat hary raye fuza. sorry.bz sikit. cehh ! ahha.

amacam raya korang best ? :D bpe bnyk duit korang dpt . bnyk x? klau bnyk bgi dua auu . haha . 

nak tngk gamba raya aku ? xlawa cam korang punye gambar !


gamba nie dgn sppu aq Khairul Annam and Haziq Fikri <3


gamba nie plak dgn mak aku la <3

Sabtu, 13 Ogos 2011

kegilaan G-SHOCK :D

assalamualaikum :) xjwb dose tau. hehe. keyy-2 mse utk mulekan postting kli nie ! tpi nnty jap ea . hah kowg pe khaba ? sihat lme xnmpak ? gi ane ? la kowng nie xajak aq pon ea . kowg da kegilaan G-SHOCK ke blom ? klau blom prgi la tngk gmba-2 G-SHOCK yg smart-2 toO .

hah nie la mase nye untk mulekang postting ! hah kowg dahh ad G-SHOCK ke lom ? klau xde prgi la bli ! msty best klau dahh ad G-SHOCK sebagai exsosory untk tngn kamOo 2 . prgi la bli sa2 . dak klas 2 CEKAP (klas aq la). dy owg semua sedang di lande kEgilaan G-SHOCK auu .

fuza dahh beli sa2 nty fuza nak bli lgy sa2 la sbb G-SHOCK smart gli la ! fuza xkre la hrge dy bpe. asl kn fuza ad lgy sa2 ! haha . kowg prgi la bli G-SHOCK . klau xtau aq jual kt mne bli je kt abg fuza dy yg jual G-SHOCK yg fuzah pkai tOo . tpi fuza xamek gmba ar jam urr . nnty klau ad mse fuza amek gmba n letak kt postting nie okeyy .

alaaa dahh bess da postting ! bye ! gud nyte ! sweet drem <3 ! dahh kol 2 lbihh la . pgi lak toO ~

Selasa, 2 Ogos 2011

puasa dan sekolah !

hye kowg ~ ehh ko aq pnggil ko la ! ishh pe pnye bdk ! dahh-2 abai kn je ar dy 2 ..

mehh-2 bce posting aq nie . klau ko x nak da . aq xnak pakse maaa . dahh-2 blik pda tjuk posting diatas puase dan sekolah pehh mmg penat seyy . cam pgi tdi . dahh la smkam 2 atas bukit rse mcm nak DAKI GUNUNG doe haha . agak -2 la smpai gunung . tpi mmg bengang ar dngn cikgu sowg nie . nsib baik pose klau x mmg da kne dahh . pape pon SABO EA FUZA POSE NNTY KURANG LAK PAHALE !


lgi sa2 hal nie lak pasal bdak klas aq . CAM BAGOS JEW . ske aty aq la nak wat pe ! ko sebok asl . koingt ko ad pangkat kt dlm klas 2 aq tkot la bdo ! weyy sikit xde goyang la wey ! PUKI JEW ! weyy tkat mke ko 2 jngn pki bagos la bdohh . arap je ______________ aq x nak ckp nnty ko sndiry yg malu kang . weyy ko pki dak-2 pandang ko 2 ko ingt dy owg ske ke kt ko bdo ! dy owg pandang ko sbab KO 2 GEDIK NAK MAMPOS ! benci gle aq dngn dy uhh . cam bgos jew . pas 2 nak tego-2 aq lak . aq thu la ! slah aq ko pkir aq xde otak nak pkir btol ke slah aq buat 2 BODOH . msalah skng bende 2 dahh jdi nak wat jampe  BODOH ! xkn aq nak patah balik kn mase lak ! pulak bly ! klau blyy aq dahh buat la bodoh !

BENCI GILE KAT SKOLAH TDI ! TPI AQ KNE BNYK SABO . SBB SABO ITU SEPARUHH DARIPDA IMAN ! KAN POSE, AQ X NAK PAHALE AQ KURANG SEBAB KO !

Ahad, 31 Julai 2011

DOMO :D



saya suka sangat dengan kartun DOMO nie ..... 
saya ingin memilikinya tetapi ibu saya tidak membenarkannya ..
so saya hanya mampu untuk mengumpu gambanya sahaja ...

saya sayang DOMO :)










































suka gila tengok gambar-2 DOMO :D

Khamis, 21 Julai 2011

cbAb fAcEbOok biRu !

Assalamualaikum, mungkin ramai diantara korang yang tak tahu kenapa laman web Facebook.com ni banyak warna biru.

Antara sebabnya ialah kerana pengasas Facebook, Mark Zuckerberg sebenarnya adalah buta warna merah-hijau dan sebab itu halaman facebook sentiasa berwarna biru sehingga hari ini.
“Yang boleh kulihat adalah biru,”.Itulah pengakuan Mark Zuckerberg kepada majalah The New Yorker dan dikutip oleh CNN.com..
p/s : keciannn..

10 p'kArE klau lki dA ckAp ~

Kan sering kita dengar, ada perkataan yg kalau perempuan cakp,so mesti ada makna tersembunyikan? so, ini antara 10perkara yg kalau lelaki cakap dan makna tersiratnya… heeee….

1.Kalau lelaki kata: oklah wak, kita sembang lain kali yek
Maknanya: memang kami bz pon.takde nk kias ape-ape.

2.Kalau lelaki kata: tak pe, saya tak kisah.
Maknanya: memang kami tak kesah pon sebenarnye.takde nk perli or sinis-sinis.

3.Kalau lelaki kata: kita kawan aje lah ekk..saya memang suka kat awak tapi saya suka sebagai kawan je.
Maknanya: sebab lame sgt bkawan.dah tbiase.so,x leh nk develope feeling more than a friend.takde sbb laen.mase nak dulu,korg yg jual mahal sape suruh kan.sori la ea.

4.Kalau lelaki kata: eh….u call ekk?sori.ttdo td.
Maknanya: ye,memang kami tdo pon.

5.Kalau lelaki kata: lain kali je la kita keluar, i bz la sekarang ni…nanti i free i call u, kay?
Maknanya: kami ade byk keje yang tertangguh.tolong la pham.jgn la pk -ve sgt.ape pon yg kami buat,utk future.

6.Kalau lelaki kata: i sebenarnya tak la memilih sangat.
Maknanya: mmg kami tak memilih pon.kami pilih perempuan yg sedap mate kami memandang je.x semestinye kene lawa.

7.Kalau lelaki kata:i tak kisah penampilan u macamana pun.
Maknanya: jangan la mekap sgt doe.pnat nau tggu.

8.Kalau lelaki kata: lain kali kita keluar lagi ekk? i kena balik cepat la…ada hal..
Maknanya: memang lepas ni aku nk lg keluar ngan kau.

9.Kalau lelaki kata: saya suka perempuan yg mcm ni…mcm tu..bla…bla. ..bla..
Maknanya: saya tipu je.saya tak kesah pon.lelaki tak detail nk pilih ape2 pon.saje nk bg awak mrajok.sbb awak somel ble mrajok.kihkihkih

10.Kalau lelaki kata:u keje kat mana? as what?
Maknanya:mintak-mintak la keje biase2 je.kalau keje besau.taste pon besau gak.hantaran besau.demand musti tggi pnye.nk jage standard la kate kan.

P/s : punye la senang nk pham ayat lelaki.direct je kan.so,jgn pk bukan-bukan ea..peace yaww :)

50 pAsSwOrD mudAh yG slAlu dgnAkAn ~

Kumpulan Gnosis pernah melancarkan serangan hacker berprofil tinggi pada rangkaian yang paling popular di dunia blog. Mereka mendakwa bahawa telah hack 1,3 juta password pengguna, 188,279 telah ditunjukkan kepada orang ramai. Ini adalah 50 password popular yg terlalu “lemah”. check it out~


Nampak tak carta kat atas tu, pengguna paling suka pakai password 123456. Penggunaan password yang tak selamat camtu boleh mengundang risiko kepada pemiliknya. Tak tau la sama ada diorang memang suka nombor tu atau diorang memang taktau pasal keselamatan dalam internet. Kalo hacker tu jenis baik macam Rilekscrew takpela sebab diorang ni hanya nk test-test je, kalau yg jahat-jahat tu abis la. Kemungkinan diorang akan guna akaun korang untuk wat jahat…

Untuk mengelakkan blog atau laman web sosial anda seperti facebook korang kena hack, jgn la pakai password yg mudah-mudah. Pakai la password yg “strong”. Strong maksudnya password korang tu adalah gabungan huruf dan nombor. Contohnya akudan375, nak hack password yg guna gabungan huruf dan nombor lebih susah. Jadi kalo sebelum ni korang tak pikir sgt soal password korang, lepas baca entry nie hati-hati la.

p/s: kepada yang guna password-password yang senang tu boleh la tukar yek.. jangan lupa bagitau rakan-rakan yang lain :)

kEsiAn gilE ~

Kesian kepada lelaki tak hensem?? haa yelah,, nak taw kenapa? meh bace entri ni..

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler…
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody’s perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat…
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

P/s: Kepada yang tak hensem tu jangan amik hati ye.. gurauan semata-mata, ekeke.. tapi macam betul je kenyataan ni ekk?? lol

bEnci gilE tngOk lki BajEt EncEm !

Lelaki handsome menjadi rebutan di kalangan perempuan mahupun lelaki sekalipun. Di Malaysia juga, ramai lelaki handsome yang menjadi idaman bagi setiap perempuan.
Tetapi faktanya, lelaki bajet handsome lebih ramai berbanding yang betul-betul handsome.
Berikut ialah cerita di dalam kepala otak lelaki bajet handsome
1) rambut kena style. Aku rambut pacak pun dah kira handsome. Lagi jambu kalau buat rambut korea
2) aku handsome. Awek kena ramai. Kurang-kurang mahu ada sparepart 2,3
3) awek buruk? Talk to the hand lah.
4) seluar kenalah 3 suku. baru nampak padan ngn armani cap aku ni
5) apahal minah tu tengok aku semacam. boleh blahlah.
6) sori bro, aku tak layan bundle.
7) setakat awek si … tu, petang ni dah boleh bawak balik rumah dah
8) aku ni handsome tak … ?
9) saya boleh kapel dengan awak, tapi jangan marah kalau saya ramai kawan perempuan
10 ) ni kalau aku try masuk hero remaja dah konfirm menang

klau da kne tampO jngn kte knpe ? hEhE

bEtOl kE ? Lki bEnci pOmpuAn mEnAngis ?

Lelaki benci + menyampah + meluat tengok perempuan menangis ? Yeke.. ? Kalau nak cakap benci pun..agak agak laa tengok la keadaan samaada perempuan tu menangis kegedikkan atau nangis kesedihan. Tak baik benci benci perempuan menangis, sebab dengan cara tu je la perempuan ni dapat luah perasaan diorang yang terpendam tu..
Perempuan ni, bukan suka suka nak menangis. Kalau korang nak tau, perempuan yang menangis ni ada dua jenis.
Yang pertama, perempuan yang suka menangis tak kira waktu dan situasi. Benda simple dan hal kecik pun dia boleh merengek dan menangis.
Yang kedua, perempuan yang menangis bila hati dia betul betul tersentuh dengan sesebuah perkara tu. Kalau sekental dan sekuat mana hati perempuan tu…dia akan menangis jua.
Rugilah lelaki kalau dia dapat perempuan yang jenis first tu. Awek menangis tak kira tempat, buat kerja susah sikit nak menangis. Kena sakat sikit dah menangis. Aku tau , lelaki mana yang tak rasa semak kepala otak layan perempuan macam ni kan ? Nasib korang lah..sebab setahu aku, perempuan yang suka menangis tak kira situasi ni jenis perempuan yang fragile, gedik, suka ambil perhatian, tak suka kenal erti kepayahan.
Untunglah lelaki yang dapat perempuan jenis kedua tu. Tahu menangis ikut situasi. Selagi perempuan tu tahu handle sesebuah perkara tu…selagi dia kental dan semangat dia masih kuat, dia takkan menangis punya. Tapi, air matanya tetap akan jatuh bila dia betul betul tak tahan dan perlukan seseorang untuk berkongsi perasaan..
Aku pernah dengar lelaki cakap macam ni ..
"Eh, aku menyampah betul tengok perempuan nangis nangis ni".
Siyesly, sebagai lelaki…apa perasaan korang bila tengok perempuan menangis ? Korang rasa benci ke, nyampah ke, meluat ke ?
And kalau korang pulak, sebagai seorang perempuan…bila lelaki cakap macam ayat kat atas tu..apa perasaan korang?

Jumaat, 8 Julai 2011

ameKAW !

hahaha. kite owg prgi AMEKAW kat melaka. la kt kampung Pendamar Alir Molek la. klau x thu nsib la kn. huhu. kite owg kt sne main kompang. untk perarakkn kt sne. mmg syok abis la. yg gmba sbelah 2 la gmba kite owg. tpi nie lom semua. klau smua x de gmba la . nie pompuan je. yg sowg lelaki 2 bkn bdk kompang tpi dy la yg ajar kte owg main kompang. dy mmg spoting abis la .



conth bju kte owg pkai kt AMEKAW. kne pakai kain BATIK gempak x . tpi segan doe..
nie plk conth bju lelaki simple je kn . tpi dy owg kne gne terendak la . tau x terendak 2 ap ? ala terendak 2 yg topi atas kepale yg dy gne 2 la .

gmba nie pling best la . nmpk x kite owg dnga AMAT n ASAHARI hahah . nak top je .

haha nie nme dy Nurul Balqis . cube tngk gmba nie mcm pormote da haha . nak pormote air kot . haha.
gmba nie mmg AMEKAW la kn sbb aq tulisn kt blakng 2 . hahaah
smart x gmba nie ? xksh la smart ke x . aq da edit da gmba nie .
gmba nie cube kowg tngk tol2 ad rpe adik beradik x ? ermmmm kwn aq kte balqis 2 adik aq tpi sbena nye bkn, balqis 2 jiran pling rpt la . tpi mmg kte owg gi skolh sme2 . 2 la sbb kwn aq kte dy 2 adik aq .



Suka Suki Riang Tawa
Gelak Gembira Di AMEKAW
Kampong Pendamar Air Molek Melaka.
:D :D :D :D







Rabu, 29 Jun 2011

enth ppe enth ~!

Æ æ ❖

{。^◕‿◕^。} (◕^^◕) ✖✗✘♒

♬✄ ✂✆✉✦✧♱ ♰♂♀☿❤❥ ❦❧

™®©♡♦ ♢♔♕♚♛★ ☆✮ ✯☄☾☽

☼☀☁☂☃☻ ☺☹ ☮۞۩ εїз☎☏¢

☚☛☜☝☞☟✍

✌☢☣☠☮☯ ♠♤♣♧♥ ♨๑❀✿ ψ☪☭

♪ ♩♫℘ℑ ℜℵ♏ηα ʊϟღツ回 ₪™ ©®¿¡½⅓

⅔¼¾⅛⅜⅝⅞℅

№⇨❝❞ ◠◡╭╮╯╰ ★☆⊙¤㊣

★☆♀◆◇↑↓→ ←↘↙♀ ♂┇┅﹉﹊

﹍﹎╭╮╰╯ *^_^* ^*^ ^-^

^_^ ^︵^∵∴‖ ︱︳︴﹏

﹋﹌♂♀ ♥♡☜☞☎ ☏⊙◎☺☻ ►◄

▧▨ ♨◐◑↔↕ ▪▫☼♦▀ ▄█▌▐ ░▒▬♦◊

◦☼♠♣▣ ▤▥▦▩ ぃ◘◙◈♫ ♬♪♩♭♪ の☆→あ £❤

。◕‿◕。✎✟ஐ ≈๑۩ ۩.. ..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ✲

❈➹ ~.~◕ ‿-。☀☂☁ 【】┱┲❣ ✚✪✣ ✤✥

✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀✄☪ ☣☢☠☭♈

✓✔✕ ✖㊚㊛ *.:。 ✿*゚‘゚・ ⊙¤㊣★☆

♀◆◇回□〓

→←↘↙ ♀♂┇┅﹉ ﹊﹍﹎ ╭╮╰╯ *^_^*

^*^ ^-^ ^_^ ^︵^∵ ∴‖ ︱︳ ︴﹏﹋﹌

♂♀♥♡☜ ☞☎☏⊙ ◎☺☻

►◄ ▧▨♨◐◑ ↔↕ ▪▫ ☼♦

▌▐░▒▬ ♦◊◦☼ ♠♣▣▤▥ ▦▩ぃ◘◙ ◈

♫♬♪ ♩♭♪の☆ →あ£❤。 ◕‿◕。 ✎✟ஐ≈

๑۩۩.. ..۩۩๑๑۩۞ ۩

๑✲❈ ➹ ~.~◕‿-。 ☀☂☁【】

┱┲❣✚ ✪✣✤✥ ✦❉❥❦

❧❃❂❁❀ ✄☪☣☢☠ ☭♈ ✓

✔✕✖㊚ ㊛ *.:。✿*゚ ‘゚・ ◊♥▫■๑»«¶

ஐ©† εïз♪ღ♣ ♠•± °•ิ.•ஐஇ *×○▫

♂•♀◊©¤ ▲↔™®☎ε їз♨ ☏

☆★ ▽△▲ ∵∴∷ #♂♀♥♠♣

♧♤♧ ♡♬♪ ♭♫♪ﻬஐღ ↔↕↘••● ¤╬﹌

▽☜♥☞ ♬✞♥♕☯☭☠☃ ─ ━

▰ ▱◆ ◇ ◈ ◉ ◊ ○ ◌ ◍ ◎ ● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔

◕ ◖ ◗ ◘ ◙ ◚ ◛ ◜ ◝ ◞ ◟ ◠ ◡ ◢ ◣

◤ ◥ ◦ ◧ ◨ ◩ ◪ ◫ ◬ ◭ ◮ ◯ ◰ ◱ ◲ ◳ ◴ ◵ ◶ ◷

◸ ◹ ◺ ◻ ◼ ◽ ◾ ◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈

☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗ ☘ ☙

☟ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ☮ ☯

☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼ ☽ ☾

☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♇ ♔ ♕ ♖ ♗

♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣

♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♰ ♱ ´ ῾ ‖ ‗ ‘ ’ ‚ ‛ “ ” „ ‟ † ‡ • ‣

․ ‥ … ‧ 
 
 ‪ ‫ ‬ ‭ ‮   ‰ ‱ ′ ″ ‴ ‵ ‶ ‷ ‸ ‹ ›

※ ‼ ‽ ‾ ‿ ⁀ ⁁ ⁂ ⁃ ⁄ ⁅ ⁆ ⁊ ⁋ ⁌ ⁍ ⁎ ⁏ ⁐ ⁑ ⁒ ⁓ ⁔

∕ ∖ ∗ ∘ ∙ √ ∛ ∜ ∝ ∞ ∟ ∠ ∡ ∢ ∣ ∤ ∥ ∦ ∧ ∨ ∩ ∪

∴ ∵ ∶ ∷ ∸ ∹ ∺ ∻ ∼ ∽ ∾ ∿ ≀ ≁ ≪ ≫

≬ ≭ ≮ ≯ ≰ ≱ ≲ ≳ ≴ ≵ ≶ ≷ ≸ ≹ ≺ ≻ ≼ ≽ ≾ ≿ ⊀

⊁ ⊂ ⊃ ⊄ ⊅ ⊆ ⊇ ⊈ ⊉ ⊊ ⊋ ⊌ ⊍ ⊎ ⊏ ⊐ ⊑ ⊒ ⊓ ⊔ ⊕ ⊖ ⊗ ⊘ ⊙

⊚ ⊛ ⊜ ⊝ ⊞ ⊟ ⊠ ⊡ ⊬ ⊭ ⊮ ⊯ ⊰ ⊱ ⊲ ⊳ ⊴ ⊵ ⊶ ⊷ ⊸ ⊹ ⊺ ⊻

⊼ ⊽ ⊾ ⊿ ⋀ ⋁ ⋂ ⋃ ⋄ ⋅ ⋆ ⋇

⋈ ⋉ ⋊ ⋋ ⋌ ⋍ ⋎ ⋏ ⋐ ⋑ ⋒ ⋓ ⋔ ⋕

⋖ ⋗ ⋘ ⋙ ⋚ ⋛ ⋜ ⋝ ⋞ ⋟ ⋠ ⋡ ⋢ ⋣ ⋤ ⋥ ⋦ ⋧ ⋨ ⋩ ⋪ ⋫ ⋬

◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇

☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗

☘ ☙ ☟ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬

☭ ☮ ☯ ☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼

☽ ☾ ☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♇

♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙

♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♰ ♱ ☫

Isnin, 20 Jun 2011

lama tu .

haha . apa yang lama ek ? haha . saspen sikit . huhu . bukan apa la . aku lama tak tulis bat blog nie . ishhh . da berabok da . haha . ehhh ! ada sarang labah-labah la kat situ . la takon nya . haha . orang cakap labah-labah kat blog dia besa-besa . boleh makan owh looooooo . SERAM . haha . tak de la kidding-kidding dulu .da la nak wat post lain la .

Sabtu, 11 Jun 2011

@long dan keret@ .

haha .
ko owg msty t'tnye2 post aq nie .
hah tjk dy along dan kereta .
tpi maaf la post yg nie xde gmba la .

hah.
camnie .....
abg aq ad lsen kte tpi lom penah la dy bwk . pas2 ptng tdi akk aq nak gi mkn roti canai kat umbai . kmi skeluarga po pgi la . tba2 ayh suh along bwk kte . alng kte . ishh x nak la nnty nak gi tmpat lain smpai nya tmpat lain kang . pas2 ibu kte ahhh ko nie hrp je ad lsen tpi bkn thu nak bwk pon . hahahahaah . [sengal gak abng aq sowg nie] . 

pas2 abg aq pon bwk la kte . tpe2 enjin kte bly mti tngh jln . haha . buat segan je . x pe la nme pon dlm belajar lgi . kn3 . haha . da knyng kmi pon blk la tpe2 ad polis buat skatal lalu lintas . nsb baik x kne thn . huhu . polis uhh sohh jln bly lgy dpn polis uhh kte bly mti . hahaha . buat segan je . 

da lah nak abis da post nie bye smua .
da kol 4.21 pgi uhh .
nyte.

Jumaat, 8 April 2011

mEgEnali dRi MaHFuZaH !!!



*SiTi MaHFuZaH BinTi n0oRdiN
*14 Ta0n [f0Rm 2]
*SmK ayEr m0lEk
*anK kEtigE Dlm kEluaRgE[anK tEraKHiR]
*skE 0nlinE facEb0oK,bErbl0ggEr
*maEn baDmint0n
*x aKtiF Dlm Skan
*pEramaH [bly laaa]
*skE bErgauL
*kElaka[x sngT]
*sEowg pErianG
*skE bDk2
*x skE mEmEkaK
*SinglE maaa
*sEnang jatH cintE
*sEnang bEnci kaT owg
*skE bErdEnDam[KaDanG2]
*skE bcE n0vEl kanak2
*skE bEriluSi
*skE mkn nsi g0rEng
*minuman laici ais/mil0 ais
*likE wall2 wall
*likE tEr0s tErang 
*221297

::IngaTan pEsanan::
sEm0gE bErjayE Dunia Dan akHiRat

CapEh ! [pEnaT maaa]

hEy..
ko owg pE Kba??
sHt x..
klau x shT pgi lE kliniK kE 0spiTal kEw..
mnE2 jEw la..
asl kat km0o smuE shT sElalu..

bErblK adE TjK..
CapEh ! [pEnaT maaa]
aQ pEnaT l0rD..
..c0s..
x ckp msE.
nak mEngaji laEn..
mEn k0mpanG lEn..
sEk0lH nyE lEn..
h0mEw0rD lEn..

mEngaji [lEpas makrEb]
k0mpang [k0l 9.00 mlm-11.30tgh mlm (jumaaT saB2)]
sEk0lH [7.00pgi-3.00ptng(isnin-jumaaT)]
h0mE [blE2 yg adE ruanG]
..............................
__________

☆┌─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒▒▒┌┘
\_____/
☆ ▦ ☆

Khamis, 7 April 2011

c0llEcti0n Ph0T0 !

assalamualaikum..!

GmbaR pErTamE

bErst0ry Psl mba niE..
pE cEr cutE x??
hEhE haha
whaT evEr
niE gmba timE dkT kjE kwEn dkt kmp0ng..
kmp0ng mnE ??
aD l0rD..

GmbaR  kEduE

niE kaT Dlm ktE..
timE niE nak pgi sErKam..
umH mk ciK l0rD..
hEhE..

GmbaR kEtigE

Gmba niE kaT tEsc0..
tEsc0 2 bEsaR kaT bhaGian [KFC]..
pling aQ skE & likE !..
yg pkai bju ptEh 2 akq aQ..

GmbaR kEemPaT

GmbaR niE x SmaRt c0s..
x EdiT..
kan3..
gmbaR noE lpE nak EdiT la..
bnyk nau kjE..
hEhE

GmbaR kElimE

GmbaR niE naK ktE lawa..
Bly laaa..
n0T baD..
tPi GmbaR niE aQ x pkai tDung..
mAaF yE..

GmbaR kEenam

GmbaR niE plK dkT MITC..
pas 2 Di EdiT dkT ____________
adE laa...

GmbaR kEtUjuH

GmbaR niE dkT tEmpT gmbaR pErtamE tdi..
pas 2 di EdiT bgi lawa..
tpi niE x lawa kn..
hEhE

GmbaR kElaPan

niE gmbaR knk2 rEbina..
nmE: iRfan
spupu aQ..
c0mEy x??
t0mEy kn..

GmbaR kEsEmbiLan

niE lgi stu GmbaR knk2 rEbina..
haha
nmE: amiRah syahiRah..
sppu gak..




Jumaat, 25 Mac 2011

mEsty lakukN

hEhE
kowg nak thu pe yg aq mesty lkukn
klau kowg x nak thu kowg x pyh bce k..
klau nak bce bly ter0s kn bce
haha

kowg thu x cra nak lpe kn ssowg??
klau thu...
ko comment okEy

aq nak lpe kan owg yg 1 klz nan aq..
aq x bly ingt dy lgi..
aq nak pelaja..
campai cni je la mlas aq nak tlis panjang2..


Selasa, 15 Mac 2011

SaHaBaT sEjaTiE !

SaHaBaT sEjaTiE !
ermm..
pe maksd nye ek?
ppe r..

setiap manusia msty ad shbt sjati anda..
so0..
hargai la sahabat anda..
jngn skt kn aty dy..
cian dy..
ermm..
laen la cam aq sahabt aq x sme klz nan aq..
s0 t'pakse la aq..
mncari shbt bru di dlm klz..
:( :( :(

nie aq nak habak kat hang suma..
jge la kwn2 kowg ea..
jngn time ssh jew..
tme ssh ke snang ke kowg msty kongsi..
jngn mcm kacang melupekan kulit tau..
jge dy baik2..
cam kowg syg bf/gf kowg..
okEy (:
bubyE!


aDMiRE [!]

haha..
ctE2 psl admirE nie kan..
aq nie bkn pe..
aq ad la minat kat sowg mmt nie dri dlu lak 2 campai skang..
x kau la npe??
nak ckap dy 2 pandai x la sangt..
nak kte dy encem ?? ermm mybe..
haha..
nak ktE dy cutE??
aq lgi cutE..haha..
nak ktE dy pe lgi??
cme je cam laki lain tpi npe aq x bly lpe kan dy ek??
pe yg dy ad..
yg  campai aq x bly lpe kn dy ek??
whaT eveR la............
ppe pon...
dy bkn thu..
owg laen pon x thu..
kowg thu cte pon..
kowg x thu cpe kan..
hehehehe
rasia aq laaaaaaa..








ppE p0n FuZa ttp ske dy
l0vE 4 EvER..
enth la..
biar la owg nak ckp pe yg penting aq bahagia haha..
admirE aq 2 1 sklh nan aq dRi sklh rendh smpai skng sklh menengah..
errrrmmmmmmmmmmmm...
...FuZa CyunK Dy sElamE nyE...
hEhEhE..
dy selalu dy hatie fuza..
cuti seminggu ..
x jumpe pon dy..
bkn kte nak jumpe..
nampk btng idung dy pon x..
haha..
da la fuza nak tido nnty ibu fuza mra..
byE kekawan..
assalamualaikum..
wslam..
:)
FuZa CyunK Dy sElamE nyE..
<3 <3 <3
:) :) :)

TuKa LaGU R..

haha..merujuk pda tjuk..
[tuka lagu r]
haha..cam bcan jew..
mmg pon haha..
lme kan aq x tlis blog nie..
aq bcan r x de aidie yg menarik tok bgi thu kowg sume..
so...
ary nie aq nak tka lgu la..
asyik bila cinta je..
nie kte tka la lu lain..
aq pon x thu nak ltk lgu pe nie..
aq main ltk je la aq nie main entam jew..
k la cmbai cini je la..
aq nak tka lgu dlu.
assalamualaikum..
wslm..
hehe :)

Selasa, 22 Februari 2011

DiRi Ku [!]

                                                                  


Siti Mahfuzah Binti Noordin [dlm iC]
Taman Paya Dalam [melaka]
14 tahun [TingKaTan 2]
Smk Air Molek
Hospital Besar Melaka
22 / 12 / 97
permainan yg diminati Batminton
permainan yg x diminati Bola Jaring
HoBi OnLinE FacEb0oK
Kwn baEk aq kaT sKola ZaImaH,ZaTiE,SuHaiLaH,AdHa,HaMnIraH
kwn baEk kat Tmn CiKin 'n' balqis [form 1]

HaRaPaN: SuPayE DaPaT 9A Dlm PMR TaHuN HaDaPan......





Isnin, 21 Februari 2011

FoRmAtiF 1 !

ujian formatif sedng berlangsung pda minggu nie..
hahaha..
ary isnin sampai ary kmis nie..
sains ssh la..
bi pon ssh..
agama pon sme ssh..
hahaha..
bnyk la yg ssh..
tpi yg snang 2..
mmg snang sangt..
mcm kemahiran hidup...
snang gle..
tpi aq amik (perdagagan dan keusahawanan)...
bdk klz aq kte pper kemahiran hidup..
yg amik kemahiran teknikal 2...
susah...
tpi aq x thu sbab aq x thu soalan pe..
hahahaha...
yg penting kemahiran hidup (perdagagan dan keusahawanan)...
dpt A!!!!!
kemahiran hidup aq [A]...
hahaha..

Ahad, 20 Februari 2011

sEminGgu rsE mcm sthuN

hahaha...merujuk pde tjuk di ats.. (sEminGgu rsE mcm sthuN) kowg nak thu ke x pe yg jdi..??
hahaha.. seminggu aq x on9 fb la.. komputer aq rosak..
sbena nye.. kompute aq rsk agy tpi.............. mak aq bli notebook...
so....... aq on9 gne note book bru nie.... hahaha.. nak t0p je aq nie kan..
pape pon.. ske aty aq le.. aq x ssh kan idop kowg kan??
haha..
nnty aq tulis agy.. aq ad kje jap.. okey..
bye.. kwn2..

Selasa, 8 Februari 2011

EntH lE [?]

pe mksud cinte ek??
aq cndiri x psty..
tpi adeka ad dilamun cinte??
ish3..kcik2 da pndai..
tpi npe aq ske bdk klz aq gak ek??
cam x de klz laen..
ermm...
aq nak lpe kn dy tpi.................
x bly lpe ar..
cbb da la 1 klz..
nak ckp x nme dy cpe??
aq rse x pyh la..
buat semak je klau kowg smua thu..
opss..
t'lebih sda..
haha..[jngn mra]
tpi aq rse aq x ssuai nan dy 2 cbb cam ;
langit nan bumi..
haha.. :)


tpi....
npe x bly lpe ek..
x mungkin!!!
aq mesty lpekn dy...
klau kowg nak thu..
kwn aq pon ske bdk nie..
aq x nak rskkn tli p'sahabatn aq nan dy yg t'jalin sjat fom1..
ya allah tolong la hambamu ini tok lpe kn si dy..
aq x nak bermusuh nan kwn aq..

tpi ad owg ckp..
single lgi best..
btl ke??
klau btl aq nak single je la..

btl ke??
CAUPLE ITU BERDUA BKAN BERTIGA

ermmm...
pe aq ksh..
yg penting..
aq still SINGLE..
haha..

hry jdi [?]

yayayaya..
kowg smua nak thu x hry jdi cpe??
hahaha..bkn ary jdi aq tau..
klau aq lme lgi..
esok ary jdi ayh aq la..
09.02 tpi aq lpe thn ble..
hehe (:
biase la..
kowg smbut x befday ayh kowg??
aq msty la smbut..
mak aq yg buat..
tpi aq tompang skaki..
skaki je..
ish3..
pe nak jdi aq nie..
haha..
mngate dri cndiri lak..
mlu aku (:
haha..
k ar..
esk nnty aq ltk gmba tau..
(klau gjin/rjin)
haha..

LikE iT [!]

aq ske lgu yg aq ltk kat blogerr aq nie..kowg ske x?? tjuk lgu nie ialah BILA CINTA... aq ad lrik dy..
kowg nak?? ko nak ke x nak ke ap aq ksh haha.. [jngn mra] yg pnting aq nak ltk jngk.. aq da edit da bgi lwa..(kot) haha..ciap ad kot2..x lwa sngt la..nnty aq ckp lwa ko ckp x lwa kn..haha.. tpi ap yg aq ske aq ckp lwa..hhahahahhh..



2 la lirik nye..
k ar aq nak lyan fb lak..
k nnty aq tlis lgi...


Isnin, 7 Februari 2011

adE cauplE katE singlE [?]

kowg thu mksud 'ADA CAUPLE KATA SINGLE' ??? ATAU PON GAMBA NIE..
kowg thu x mksd dy??
klau x thu meh aq bgithu..
mksd nye ialah : klau kowg ad cauple tpi kowg ckp kat owg laen yg ko nie single..
ko pam x??
klau ko x phm gak..
ko gi la tnye owg laen..
aq mlz nak ulang blik..
k ar..
cam pai cni je la..
aq mlz nak tlis pnjng2..